Veřejné prostory Prahy 10

Novinky

Novinky

Ukliďme si Desítku

Hlavní podzimní úklidový den globální dobrovolnické iniciativy World Cleanup Day připadá na pátek 20. září. Zapojit se je možné opět i v Praze 10 v rámci lokální aktivity Společně ukliďme Prahu 10. Vlastní úklidovou akci lze registrovat na www.uklidmecesko.cz nebo www.uklidmesvet.cz nebo se připojit k některému z již zaregistrovaných úklidů.

Není potřeba se přitom vázat jen na celostátně vyhlášený termín. Uklízet lze kdykoliv. Na radnici Prahy 10 je možné domluvit odvoz odpadu, dodávku úklidových pytlů, případně i pracovních rukavic nebo nářadí. Pro domluvu úklidu či doplňující informace můžete využít email bezodpadu@praha10.cz nebo tel. kontakt 736499364.

 

Milí organizátoři dobrovolnických úklidů, vzhledem k aktuální povodňové situaci, prosím, zvažte konání vaší akce. Na prvním místě je bezpečí vaše a vašich dobrovolníků. Pokud to lze, zapojte se do likvidace následků povodní, případně posuňte termín úklidové akce na později, až se situace uklidní. Pro dobrovolníky, kteří se rozhodli pomoci s odstraňováním škod, které velká voda napáchala, máme několik rad, jak při takovém úklidu po povodních postupovat, a článek, kde se dozvíte vše potřebné. Děkujeme, že pomáháte! https://uklidmesvet.cz/2024/09/17/uklidme-svet-po-povodnich/

 

Ohodnotit článek:

Nehodnoceno
     Počet zobrazení (211)      Komentáře ()

Tagy:

Loga a licence

Logo Veřejné prostory Prahy 10
Licence Creative Commons