Veřejné prostory Prahy 10

Novinky

Novinky

5. ročník Běhu proti násilí startuje 21. 9. v Oboře Hvězda

Diakonie ČCE – Středisko celostátních programů a služeb pořádá 21. 9. 2023 v 17:30 hodin již pátý ročník „Běhu proti násilí“. Startovné půjde na podporu projektu „STOP NÁSILÍ“, který nabízí terapeutickou pomoc všem, kteří mají potíže se zvládáním agrese ve vztazích.

Autor: Miroslav Hynšt  /  Kategorie: Článek, MČ Praha 10, Sport

Závod se poběží na Praze 6, v lesoparku Obora Hvězda. Trasa bude dlouhá 5 km a je možné ji zdolat během i chůzí. Závodu se mohou zúčastnit děti i dospělí. Trať je přizpůsobena tak, aby ji zvládl každý. Na místě bude zajištěno občerstvení, šatny, i hlídání dětí. Těšit se můžete nejen na zážitek z běhu a podpoření myšlenky nulové tolerance násilí, ale i na odměnu pro každého účastníka. Jako loni, i letos bude možnost masáže před i po běhu pro všechny běžce. Pro první tři nejlepší běžce z každé kategorie jsou připraveny věcné ceny. Dětský závod startuje již v 16:30 a je rozdělen do dvou kategorií. První – pro nejmenší běžce do 6 let, délka trasy je 100 metrů. Druhá – pro běžce od 6 do 15 let měří 2,5 km.

Registrovat se můžete na www.stopnito.cz nebo přímo na místě. Více informací o běhu najdete www.behprotinasili.cz nebo na Facebooku a Instagramu Stop násilí.

Běh proti násilí je součástí kampaně Nulová tolerance násilí.

Ohodnotit článek:

Nehodnoceno
     Počet zobrazení (1450)      Komentáře ()

Tagy:

Loga a licence

Logo Veřejné prostory Prahy 10
Licence Creative Commons