Veřejné prostory Prahy 10

Novinky

Novinky

V dubnu opět proběhne bezplatný svoz elektroopadu z domácností

V dubnu opět proběhne bezplatný svoz elektroopadu z domácností

V druhé polovině dubna bude opět možné si zažádat o bezplatný odvoz starých a vysloužilých domácích elektrospotřebičů, baterií nebo také CD či DVD nosičů, a to přímo z domácností. Jak sděluje 1. zástupce starostky ing. Novák, „nabízí radnice MČ Praha 10 tuto, již tradiční akci, ve spolupráci s neziskovou společnosti REMA Systém, která sběr organizuje a zabezpečuje v rámci svého projektu Buď líný“.


Autor: Anonym  /  Kategorie: Článek, Veřejné prostory, Čtvrti, Různé

Sběrová akce proběhne v Praze 10 již počtvrté“, doplňuje ing. Novák, „díky této aktivitě bylo z domácností v Praze 10 prozatím odvezeno necelých 30 tun odpadu. Nejvíce žádostí o odvoz se týkalo starých televizorů, chladící techniky a dalších velkých elektrospotřebičů.“ 

Odevzdávat je možné také baterie, tonery, zářivky, autobaterie, kuchyňské elektrozařízení, pracovní nářadí (pily, brusky, vrtačky apod.), audio a počítačovou techniku, včetně komponentů typů kabelů, klávesnice, reproduktorů apod. Podmínkou svozu je zajištění minimální váhy objednávky v rozsahu 25 kg elektroodpadu. Odvoz elektroodpadu je potřeba domluvit s pracovníky společnosti REMA Systém v době od 9 do 17 hod. na telefonním čísle 840 550 650. Bližší informace lze získat i na adrese elektronické pošty logistika@remasystem.cz nebo webových stránkách www.remasystem.cz  .

Akce je především vhodná pro osoby seniorského věku, které mohou mít problém se zajištěním odvozu elektroodpadu do sběrných dvorů hlavního města. Ideální pro optimální využití služby je domluva v rámci domu, kdy svoz může proběhnout pro několik sousedů najednou. Podmínky odvozu elektroodpadu budou dojednány vždy individuálně.

Plakát.pdf

Ohodnotit článek:

Nehodnoceno
     Počet zobrazení (25710)      Komentáře ()

Loga a licence

Logo Veřejné prostory Prahy 10
Licence Creative Commons