Veřejné prostory Prahy 10

Novinky

Novinky

Prahu 10 rozehrají muzikanti - oslaví Evropský den hudby

Prahu 10 rozehrají muzikanti - oslaví Evropský den hudby

Hudba všech žánrů a pro všechny pod širým nebem – taková je hlavní myšlenka oslavy Evropského dne hudby, který proběhne ve čtvrtek 21. června 2018 na veřejných prostranstvích v Praze 10. Druhý ročník akce s názvem ŽIJ S HUDBOU S PRAHOU 10 promění park v Malešicích a Vršovicích na improvizované koncertní sály, kde na profesionálně vybavených podiích vystoupí například hiphopoví INDY&WICH, ska a reggae kapela FAST FOOD ORCHESTRA nebo zpěvák Adam Mišík.

„Po boku těchto známých jmen budou mít možnost zahrát si před publikem také začínající či zatím méně známí hudebníci, kterým třeba právě tato akce otevře dveře k jejich hudební kariéře,“ říká první místostarosta Tomáš Pek.

„Loni jsme s oslavami dne hudby začali a velice nás překvapily pozitivní ohlasy ze stran návštěvníků, kteří přišli se svými rodinami a vytvořili velmi příjemnou atmosféru. Věřím, že se pro ně akce stane tradicí,“říká Ondřej Počarovský, člen rady Městské části Praha 10.  Letos se akce ŽIJ S HUDBOU S PRAHOU 10 uskuteční na dvou významných prostranstvích na území této městské části - v Malešickém parku, kde to rozjede hip hopová skupina INDY & WICH + LA4a ska kapela FAST FOOD ORCHESTRA. Druhá scéna vyroste v Heroldových sadech, kde vystoupí zpěvák a kytarista ADAM MIŠÍK, ale také soubory talentovaných žáků ze Základních uměleckých škol z Prahy 10.

Chce si také zahrát na desítce? Přihlaste se a odehrajte svůj první velký koncert

Velký prostor chce pořadatel akce, městská část Praha 10, dát i letos začínajícím skupinám a zpěvákům. Přihlásit se může kapela, zpěvák, či hudební formace a předvést své hudební umění před publikem. Přihlásit se mohou amatérští hudebníci a skupiny bez omezení hudebního stylu a věku, a to na email denhudby@praha10.cz

Chcete si vyzkoušet, jaké je to být DJem, nebo se podívat, jak hrají mistři tohoto oboru? Právě pro vás bude na scéně v Malešickém parku připraven DJský workshop Hudební školy Musartedo.

Novinkou pro letošní ročník akce ŽIJ S HUDBOU S PRAHOU 10 bude afterparty, která po skončení hudební produkce na obou scénách proběhne v hudebním klubu Café v lese.

Ohodnotit článek:

Nehodnoceno
     Počet zobrazení (9370)      Komentáře ()

Tagy:

Loga a licence

Logo Veřejné prostory Prahy 10
Licence Creative Commons